de Nieuwe Ham

Onze filosofie   Een verblijf met een missie   Historie   Referenties

Onze filosofie

Iedere activiteit of bijeenkomst kent  zijn eigen ruimte, waar die het best tot zijn recht komt. Er is een nauwe relatie tussen het doel wat je wilt bereiken en het type bijeenkomst en de plek waar dat plaatsvindt.

Afstand nemen en loslaten van de waan van de dag. De kantoor atmosfeer achter je laten en tijd nemen voor reflectie. Waar zijn we mee bezig, waar willen we naartoe?  Dat lukt het beste in een rustige en natuurlijke omgeving. Zonder afleiding van andere bezoekers en storend omgevingslawaai. Vrijwel het enige wat je bij ons hoort zijn de fluitende 

 

Onze filosofie

vogels, de kikkers die kwaken en een balkende ezel in de verte. Bij binnenkomst voelt het direct goed zeggen de meeste bezoekers. Kom tot rust op onze locatie, "kijk" naar binnen in jezelf en je eigen organisatie. 

Daarnaast zorgen wij ervoor dat de innerlijke mens niets te kort komt, zodat u zich in een optimale stemming  kunt richten op de doelen voor die dag. De gehele dag serveren wij heerlijke en gezonde gerechten, groente- en fruitsalades en lekkernijen.