Nieuws

Corona-proof - dinsdag 19 mei 2020

Bijeenkomsten met 10 personen zijn mogelijk bij Hofstede de Nieuwe Ham, waarbij rekening gehouden wordt met de Corona maatregelen. Op verzoek kunnen we u informeren welke maatregelen we hebben getroffen.

Lees het hele bericht >
Leergang TopTeams! - donderdag 16 mei 2019

Wil jij:
Je professioneel ontwikkelen in het leiden en coachen van je teams.
Je leiderschap aanscherpen door te leren kijken en werken met de onderstroom.
Niet alleen kennis opdoen maar ook echt zelf ervaren wat groepsdynamiek met je doet en hoe je er invloed op uitoefent in jouw teams/projecten/werk?

Ben je op zoek naar een plek die aansluit bij jouw leerbehoefte? Kom dan naar onze taster op 16 september 2019 bij Hofstede de Nieuwe Ham in Haarzuilens. Klik op "lees het hele bericht" of bel voor informatie met Patricia 06-21808172


Lees het hele bericht >
Duurzame energie voor Hofstede de Nieuwe Ham - vrijdag 23 maart 2018

Hofstede de Nieuwe Ham is deelnemer geworden van energiecoöperatie Haarse Zon in Haarzuilens. Door deelname aan de coöperatie verzekert de vergaderlocatie zich van lokaal, echt duurzaam opgewekte elektriciteit. De officiële opening van de eerste fase vindt plaats op 7 april 2018 door Lot van Hooijdonk (wethouder Milieu gemeente Utrecht) en Helga van Leur.
Uiteindelijk hoopt de energiecoöperatie in totaal 2200 panelen op de drie locaties in Haarzuilens te realiseren. Dat is goed voor 80% van het elektriciteitsverbruik van alle bewoners in Haarzuilens.


Lees het hele bericht >